VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shokë

Këndi i humorit: Takohen dy shokë në rrugë por njeri prej tyre ishte i mërzitur dhe tjetri e pyet

By | October 5, 2019

Këndi i humorit: Dy shokë, njëri prej të cilëve ka një patë të gjallë nën krah, takohen në rrugë

By | September 29, 2019

Këndi i humorit: Dy shokë kishin shkuar për të vjedhur në kopshtin e një komshije

By | April 16, 2019

A MUND TË PASTROHEMI NGA “PISLLËKU”? – Nga ASLLAN BUSHATI

By | September 21, 2016