VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: prift

Më 10 nëntor 1483 lindi Martin Luther, poet dhe reformator i madh fetar

By | November 10, 2018

Këndi i humorit: Një zotëri e kishte zakon të blasfemonte çdo minutë

By | November 4, 2018

Këndi i humorit: Po shkonin në kishë për t’u martuar, kur një çift i ri u përfshi në një aksident fatal

By | July 16, 2018

Këndi i humorit: Një prift dhe një murgeshë shkojnë me shërbim në një qytet tjetër

By | June 21, 2017

Më 17 shkurt 1600 u dogj për së gjalli në turrën e druve Xhordano Bruno, martiri i parë i shkencës

By | February 17, 2017

SHQIPNIA INKUIZICIONI DHE GJENOCIDI – Nga Fritz RADOVANI

By | October 7, 2016