VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: film

Pianistja që u bë aktore! (Ermira Zyrakja-Lefort tregon si iu besua roli i Vjosanës, në filmin artistik “Eja”)

By | April 14, 2019

Këndi i humorit: Duke parë film në kinema një anglez, një shqiptar dhe një kinez

By | January 5, 2019

Këndi i humorit: Një xhuxh i thotë një gungaçi

By | November 25, 2017

Këndi i humorit: Burri në sallon ishte ulur në divan dhe po bënte zapink nëpërmjet dy kanaleve

By | August 28, 2017