VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ardian Klosi

Veprimtari përkujtimore në Tiranë për Ardian Klosin

By | April 23, 2018

MARTIN CAMAJ: MALËSORI BUJAR DHE EVROPIANI ERUDIT – Nga Frank Shkreli

By | March 15, 2017

Ali Tepelena Nga François Pouqueville

By | February 20, 2017

KËTA S’TË LËNË AS TË VDESËSH – Nga ARDIAN KLOSI*

By | December 18, 2016

Retrospektivë: Ardian Klosi: Ik pirdhuni me gjithë plehrat tuaja! –

By | September 22, 2016

In Memoriam Letër e bashkëshortes për Ardian Klosin

By | April 30, 2016

Idhnaku Ardian Klosi – Nga Edison Ypi

By | April 23, 2016

Sali Berisha: Edi Rama e braktisi dhe e la pa punë Ardian Klosin

By | April 23, 2016

Edi Rama: I thosha Dan Klosit se do përfundosh duke e vrarë veten!

By | April 22, 2016

Një mbrëmje homazh për : “Për Ardian Klosin, gjermanin nga Shqipëria”

By | April 22, 2016

Luftoi kundër elitave të korruptuara – In memoriam Ardian Klosi – Nga OLIVER JENS SCHMITT

By | April 13, 2016

Dora e mbrapshtë dhe dora publike (ose mbi monumentet me qira) – Nga ARDIAN KLOSI*

By | March 26, 2016

Ardian Klosi, i pari anëtar që u përjashtua zyrtarisht nga PD

By | December 15, 2015

Çfarë pasioni i bashkoi Berishen dhe Ramen në këtë foto?

By | November 22, 2015