VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ERALD KAPRI

Martin Camaj asnjë lidhje me sherbimet sekrete, “dokumentet” ndaj tij të paverteta – Nga Erald Kapri

By | July 14, 2020

Martin Camaj vegël e UDB-së? Studiuesi Erald Kapri: Auron Tare nuk ka dokumente, ja pse i nxjerr këto aludime

By | July 12, 2020

Ernest Koliqi: agjent i huaj, antishqiptar apo shqiptar i vërtetë, antikomunist? – Nga ERALD KAPRI

By | July 11, 2020

Prezantohet “Harta e vuajtjeve të komunizmit”: Nga Jugu në Veri, 80 kampe dhe burgje

By | February 20, 2020

Studiuesi: Dorëzimi i mandateve në bllok edhe 100 vite më parë

By | May 3, 2019

Studiuesi Kapri polemikë me Xhufin: Kampi i Tepelenës është çështje e kulturës së kujtesës

By | April 6, 2018

Zbulohet menuja e rrallë e vitit 1944 – Ja si festuan komunistët njëmujorin e çlirimit!

By | December 24, 2017

Erald Kapri: Armët sekrete të James Bond janë përdorur në Shqipëri në Luftën e Dytë Botërore

By | December 11, 2017

Zbulohet raporti i britanikëve: Ja pse gjermanët nuk duan të shkatërrojnë partizanët – Nga ERALD KAPRI

By | November 30, 2017

Prek Cali vrau komunistët? Përplasje e ashpër mes dy historianëve

By | September 16, 2017

Memorandumi i 3 oficerëve britanikë më 1945 për Luftën Civile: “Përplasja mes nacionalistëve të Veriut dhe komunistëve të Enverit”

By | September 9, 2017

Një PD konservatore – Nga ERALD KAPRI

By | August 11, 2017

Arkivat britanikë: Një nga ditët e zakonshme në një çetë partizane. Mish në hell

By | August 4, 2017

Dokumentet – A ishte PKSH projekti më i rëndësishëm antishqiptar i sllavëve? Ç’ndodhi në takimin e Barit

By | July 18, 2017

Dokumenti: Politika e Jashtme e Kenedit ndaj Shqipërisë pas prishjes me Bashkimin Sovjetik – Nga Erald Kapri

By | May 21, 2017

Dokument – Britanikët tregojnë pse dështoi Brigada e Parë në sulmet kundër gjermanëve – Nga ERALD KAPRI

By | November 29, 2015