VOAL

VOAL

Sekretarja e Vatrës Z.Nazo Veliu: Ju nuk jeni legjitim dhe keni shkelur Kanunoren, Elmi Berisha- E keqja e Vatrës ka ardhur nga keqmenaxhimi & keqpërdorimi që keni bërë ju

November 17, 2023
Send this to a friend