VOAL

VOAL

Nga Sergio Bitiçi Sa i ulët ka ra niveli i shkrimeve i shkrimeve dhe gazetarisë gjatë periudhës Elmi Berisha dhe Sokol Paja

November 7, 2023
Send this to a friend