VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Dushko Markoviq

Palmer: SHBA sërish e përqëndruar në Ballkanin Perëndimor

By | September 9, 2019

Markoviq dhe Merkel pajtohen se nuk ka ndryshim të kufijve në Ballkan

By | August 17, 2018

Markoviq: Është arritur marrëveshja për demarkacionin me Malin e Zi

By | February 15, 2018

Markoviq e Haradinaj nuk e zgjidhin Demarkacionin, e lënë çështje të hapur

By | February 14, 2018

Markoviq në Prishtinë – Demarkacioni temë qendrore e takimeve

By | February 14, 2018

Anulohet vizita e kryeministrit të Malit të Zi në Kosovë

By | February 6, 2018

Igor Sholtes përmend mundësinë e një formule të re për zgjidhjen e demarkacionit me malazezët

By | February 4, 2018

Mali i Zi nuk ndryshon pozicion për demarkacionin

By | January 26, 2018

Mali i Zi i prerë: Nuk diskutojmë për demarkacionin, është çështje e mbyllur

By | October 4, 2017

Kremlini “ka listë të zezë” të zyrtarëve malazezë

By | June 1, 2017

“Mbaji duart larg Malit të Zi”, porosit kryeministri malazez Rusinë

By | February 14, 2017

Kryeministri Mustafa takoi në Shkodër homologun malazias Markoviq

By | December 11, 2016