VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: çlirimi

(Video) Bill Clinton dhe Madeleine Albright vizitojnë Kosovën në 20 vjetorin e çlirimit të saj

By | June 10, 2019

Çfarë (çka) iu duhet me urgjencë ose emergjencë shtetit dhe popullit të Kosovës…? – Nga AGRON SHABANI

By | February 2, 2018

Dokumenti – Enver Hoxha: Lufta ishte vetëm çështje pushteti, fati i Shqipërisë varej se kush do ta merrte pushtetin

By | November 29, 2017

Liria dhe Çlirimi, dy zogjtë e shqiponjës

By | April 27, 2016

Historia e ushtarit te fundit dhe çlirimi i Shkodrës më 20 Nëntor 1944 Nga Merita Bekteshi URBANO

By | November 28, 2015