VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: alkooli

Këndi i humorit: Polici ndalon një burrë të moshuar në gjendje të rënduar në orën 1 të natës

By | November 21, 2018

A duket se jeni më të ndjeshëm ndaj alkoolit me kalimin e moshës?

By | August 27, 2018

Zyra Federale e Shëndetësisë: Ja sa birra në ditë mund të pijnë burrat dhe gratë zvicerane

By | July 11, 2018

Shikoni çfarë i bën alkooli mëlçisë, asnjëherë më nuk do ta konsumoni (video)

By | May 18, 2018

Këndi i humorit: Beni i vogël del nga shkolla dhe rrugës për në shtëpi hyn rastësisht në një bar

By | January 29, 2018

Alkooli shkakton dëmtime të përhershme gjenetike në qelizat burimore

By | January 4, 2018

Sulmuesi në aeroportin e Parisit ka qenë nën ndikimin e drogës dhe alkoolit

By | March 20, 2017