VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: pushim

Këshilltarët federalë të Zvicrës marrin pushimet verore

By | July 9, 2019

HOROSKOPI E PREMTE 9 NËNTOR 2018

By | November 9, 2018

Këndi i humorit: Një shqiptar, një francez dhe një kinez bëjnë një garë

By | February 18, 2018

HOROSKOPI E MËRKURË 7 SHKURT 2018

By | February 6, 2018

Këndi i humorit: Dy policë gjejnë dy protofolë dhe vendosin të presin që të vijnë pronarët e tyre

By | January 15, 2018

Kuvendi shkon në pushim, s’ka shfuqizim të Ligjit për Gjykatën Speciale

By | December 23, 2017

HOROSKOPI 26 MARS 2016

By | March 26, 2016