VOAL

VOAL

Tag Archive: Antonio Tajani

“Ballkani nuk mund të presë më”* Nga Antonio Tajani, Zvkryeministër dhe Ministër i Punëve të Jashtme të Italisë

April 4, 2023

Apel: një Nuremberg për komunizmin

May 3, 2020
Send this to a friend