VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Category Archive: Opinione

Një zë intelektuali vjen nga Strasburgu – Nga Prof. dr.Eshref Ymeri

By | September 20, 2016

AHMET ZOGU THEMELUES DHE KONSOLIDUES I SHTETIT SHQIPTAR – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | September 20, 2016

Idetë e rrezikshme rajonale të Beogradit – Nga SHABAN MURATI

By | September 19, 2016

MUZEU I NJË HISTORIE TË DHIMBSHME… – Nga Frank Shkreli

By | September 19, 2016

BE-ja çfarë (nuk) e njohin të gjithë..!! – Nga Agron Shabani

By | September 19, 2016

Tri analogji për zgjedhjet – Nga Përparim Hysi

By | September 17, 2016

Antiçamizmi ndaj grupit “o çomo” Nga Enkel Demi

By | September 17, 2016

FENOMENI SHQETËSUES I GËNJESHTRËS DHE I MASHTRIMIT ZYRTAR – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | September 17, 2016

PISTOLETA E MINISTRIT AHMET KRASNIQI NË KUKËS DHE FUAT RAMIQI – Nga REXHEP SHAHU

By | September 17, 2016

DU XHENAZEN KU KA MBETË – Nga REXHEP SHAHU

By | September 17, 2016

Shqiptarofobia dhe islamoçmendia – Nga Gani Mehmetaj

By | September 17, 2016

Respekt kombëtar për Branko Manolovskin – Nga Shaban Murati

By | September 16, 2016

KRUSHQIT E HUMBJES NË DIBËR – Nga REXHEP SHAHU

By | September 13, 2016

Inflacion i nismave diplomatike greke – Nga SHABAN MURATI

By | September 12, 2016

“LOGU I BJESHKËVE” I MALËSISË SË MADHE DHE AT GJERGJ FISHTA – Nga Frank Shkreli

By | September 11, 2016

Opozita në Kosovë – Mission Possible – Nga Skënder Buçpapaj

By | September 11, 2016

Replika në inbox mes Elida Buçpapajt & Halil Matoshit: Halil çoni në gjyq ata që kanë vra gazetarë dhe jo VOAL!

By | September 10, 2016

Kryengritja e Postribës- kujtime – Nga SAMI REPISHTI, PH.D.*

By | September 9, 2016

Historia në shtratin e së vërtetës – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | September 9, 2016

Urrejtja e pakufishme ndaj vetvetes – Nga Aurel Dasareti*

By | September 8, 2016

Në përkujtim të Kushtetutës së Republikës së Kosovës të 7 shtatorit 1990 – Nga SHABAN MURATI*

By | September 7, 2016

POLITIKA E JASHTME DHE FUSHATA PËR PRESIDENT TË SHBA – Nga Frank Shkreli

By | September 7, 2016

Isa Mustafa, zelli juaj në mbështetje të Hashimit dhe të Kadrisë është irritues dhe provokues – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | September 7, 2016