VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Angelo Panebianco

TENSION NË LINDJEN E MESME: ÇFARË DO TË BËJË EVROPA? – Nga ANGELO PANEBIANCO – E përktheu Eugjen Merlika

By | January 9, 2020

SINDROMA SIRIANE NË LIBI – Nga ANGELO PANEBIANCO – E përktheu Eugjen Merlika

By | December 23, 2019

EVROPA NUK MUND TË VALLZOJË E VETME – Nga ANGELO PANEBIANCO – E përktheu Eugjen Merlika

By | November 4, 2019

EVROPA DHE ALEATI I DOMOSDOSHËM – Nga ANGELO PANEBIANCO – E përktheu Eugjen Merlika

By | August 16, 2019

PUSHTETI (I PADUKSHËM) I PUTIN-IT NË PERËNDIM – Nga ANGELO PANEBIANCO – E përktheu Eugjen Merlika

By | July 30, 2019

AMERIKA PA QENDËR – Nga Angelo Panebianco – E përktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | March 29, 2019

MIKLIMI I VEÇIMIT – Nga ANGELO PANEBIANCO – E përktheu Eugjen Merlika

By | March 24, 2019

EVROPA TOKЁ E LAKMUAR – Nga Angelo Panebianco, Corriere della Sera – E pёrktheu Eugjen Merlika

By | September 26, 2018

RREZIQET E LIDHJES ME MOSKЁN – Nga Angelo Panebianco, “Corriere della Sera” – E pёrktheu Eugjen Merlika

By | September 3, 2018

DY ITALITЁ DHE SFIDA QЁ DO TЁ VIJЁ – Nga Angelo Panebianco – Përktheu: Eugjen Merlika

By | March 24, 2018