VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Nanë Tereza

KUSH MENDOI PER SHQIPNI?! – Nga Fritz RADOVANI

By | February 4, 2020

100 VJETORI I NANËS SONË SHQIPTARE! – Nga Daniel GAZULLI dhe Fritz RADOVANI (Gusht 2010)

By | August 26, 2018

27 GUSHT 1910: U LE SHEJTNESHA SHQIPTARE NANA TEREZE – Nga Fritz RADOVANI

By | July 31, 2018

PREJ GJAKUT… JAM SHQIPTARE! – Nga Fritz RADOVANI

By | September 1, 2017

KTHJELLTËSIA E NANËS TEREZA – Nga Fritz RADOVANI

By | August 29, 2016

AFROHET DITA MA E BUKUR! SHEJTNIMI I NANËS TEREZA – Nga Fritz RADOVANI

By | August 21, 2016