VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: LULZIM LOGU

ANTON PAPLEKA, POETI I SKAJUAR – Esé nga LULZIM LOGU

By | June 22, 2020

PERSIATJE PARA KORONAVIRUSIT… – Esé nga LULZIM LOGU

By | March 12, 2020

MJESHTRI I FJALËS QË BUZËQESH… – Nga LULZIM LOGU

By | February 11, 2020

HAIKU I LULZIM LOGUT, NJË FILOZOFI E VEÇANTE KRIJUESE NË LETËRSINË TONË – Vështrim libri nga TAHIR BEZHANI

By | January 6, 2020

LULZIM LOGU – INTERVISTA: DR.MAHMUT LILA, ROJTARI I MENDJES SË SHËNDOSHË!

By | December 11, 2019

Edhe një libër me haik-u, “Ethet e lutjes”, i autorit Lulzim Logu – Analizë libri nga Sejdi BERISHA

By | October 24, 2019

I KE HARRUAR… – Poezi nga LULZIM LOGU

By | October 13, 2019

Një sqarim i detyruar – Nga LULZIM LOGU

By | October 1, 2019

FUNDSHTATORI – Poezi nga LULZIM LOGU

By | September 18, 2019

Skënder Buçpapaj merr Çmimin Jubilar të Mitingut të 55 të Poezisë në Gjakovë

By | May 12, 2019

“JUBILEU DRITHERUES I NJE POETI” – Nga LULZIM LOGU

By | May 11, 2019

Në kuadrin e Mitingut të Poezisë: NË BAJRAM CURRI ISHTE DITE FESTE POETIKE – Fotoreportazh nga TAHIR BEZHANI

By | May 11, 2019

HERA E PARË QË VDES… – Poezi nga LULZIM LOGU

By | March 19, 2019

“KREJT FATI…” DHE FAKTI I LULZIM LOGUT N`LOJË – Ese nga Hasan Muzli Selimi

By | March 18, 2019

KREJT FATI… – Poezi nga LULZIM LOGU

By | March 15, 2019

VETËM PËR NJË HAJK… – Esé nga LULZIM LOGU

By | March 12, 2019

KURRË FUNDI… – Cikël me poezi tanka nga LULZIM LOGU

By | February 6, 2019

SIMETRIA ORGANIKE NE POEZINE E LUZIM LOGUT – Vështrim libri nga TAHIR BEZHANI

By | January 4, 2019

KËNDIMI POETIK QË KA PESHËN E HISTORISË DHE NGROHTËSINË E DASHURISË SHPIRTËRORE NDAJ ATDHEUT DHE NJERIUT…! – Nga Sejdi BERISHA

By | December 25, 2018

NE BOSNJE KU UJI KONSIDEROHET SHEJTNI… – Nga LULZIM LOGU

By | December 7, 2018

Doli nga shtypi libri me poezi të zgjedhura i poetit Lulzim Logu, anglisht, italisht dhe greqisht me titull: ”Akoma Hiri im!”

By | December 6, 2018