VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Voltaire

Çfarë ka shkruar për shqiptarët, Shqipërinë dhe Skënderbeun Volteri (Voltaire)

By | November 21, 2019

ATDHEU – Nga VOLTAIRE (Fjalori Filozofik) – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | November 20, 2019

Fatsjellësi i madh – Poezi nga VOLTAIRE – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 21, 2019

Më 30 maj 1778 u nda nga jeta shkrimtari dhe filozofi i shquar francez François-Marie Arouet (Voltaire)

By | May 30, 2019

Më 21 nëntor 1694 lindi François-Marie Arouet (Voltaire), shkrimtar dhe filozof gjenial francez

By | November 21, 2018

Aforizma nga FRANÇOIS-MARIE AROUET VOLTAIRE (Fransua Mari Aure Volter, 1694-1778)

By | February 7, 2016

Zadigu ose Fati – Prozë nga VOLTAIRE – Përktheu: ÇEZAR KURTI

By | November 1, 2015