VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Victor Hugo

Katedralja e Parisit! Notre-Dame de Paris – Victor Hugo

By | April 15, 2019

DY VAJZAT E MIA – Poezi nga VICTOR HUGO – Përktheu SOTIR CACI

By | February 26, 2019

USHTONI O BURI TË MENDIMIT PËRJETË – Poezi nga VICTOR HUGO – Shqipëroi SOTIR CACI

By | February 26, 2019

NË T’ ERRËT BOTA E VJETËR – Poezi nga VICTOR HUGO – Shqipëroi SOTIR CACI

By | February 26, 2019

MELODI BRETONE – Poezi nga VICTOR HUGO

By | February 26, 2019

FJALË, CITIME DHE AFORIZMA NGA VICTOR HUGO (1802 – 1885) – Mblodhi dhe përktheu FASLLI HALITI

By | February 18, 2019

Dervishi dhe Ali Pashë Tepelena nga Victor Hugo – Nga Dr. Dorian Koçi

By | June 4, 2018

MOS SHIKO FYTYRËN – Poezi nga Victor Hugo (1802-1885) – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | February 26, 2017

Aforizma nga Victor Hugo (Viktor Hygo, 1802-1885)

By | December 12, 2015