VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Volter

Çfarë ka shkruar për shqiptarët, Shqipërinë dhe Skënderbeun Volteri (Voltaire)

By | November 21, 2019

Më 30 maj 1778 u nda nga jeta shkrimtari dhe filozofi i shquar francez François-Marie Arouet (Voltaire)

By | May 30, 2019

Aforizma nga FRANÇOIS-MARIE AROUET VOLTAIRE (Fransua Mari Aure Volter, 1694-1778)

By | February 7, 2016