VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Vilhelme Vrana Haxhiraj

Gëzuar Ditëlindjen, i dashuri im, Fitim! – Nga VILHELME VRANA HAXHIRAJ

By | May 6, 2020

Vilhelme Vrana Haxhiraj: Kemi përballë një armik të padukshëm që duhet ta luftojmë me durim

By | March 18, 2020

Gjergj Bubani 20 janar-1899-28 shkurt 1954, (një elitë e mohuar) – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | March 4, 2020

Gjergj Arianit Komneni (1376-1470),Princi me vlera të rralla për Arbërinë, “Kapedani Madhështor” i harruar dhe i mohuar – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | March 3, 2020

Sabiha Kasimati: Shkencëtarja e parë e racës shqiptare, e bukur fizikisht dhe e bukur mendërisht – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | February 27, 2020

Dr.Mehdi Hyseni , me jetëshkriminTuaj, Ju uroj, Gëzuar Datëlindjen, jetë të gjatë dhe suksese! – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | February 1, 2020

Poeti i sonetit, Uran Kostreci, në 82 vjetorin e lindjes së tij – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | February 1, 2020

Ismail Qemal bej Vlora – Babai i Kombit, Elitë e mohuar – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | January 24, 2020

Ernest Koliqi,themelues i tregimit modern, 45 vjet i ndarë nga jeta – Esé nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | January 15, 2020

Fjalori frazeologjik anglisht-shqip, i Prof.dr.Eshref Ymerit, një Monument në fondin e artë të kulturës kombëtare – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | November 8, 2019

Gëzuar 243 Vjetorin e Pavarësisë SHBA! Urimet më të mira vendit të Demokracisë në Botë dhe popullit amerikan! – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | July 5, 2019

Eh, sikur të isha djalë?! – Esé nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | March 7, 2019

Në kujtim të intelektualit dhe dijetarit të shquar Aleksandër Flloko – Nga VILHELME VRANA HAXHIRAJ

By | February 11, 2019

Urimet më të mira mikut të shkrimtarëve dhe atdhetarëve, Akademik Prof.dr. Eshref Ymerit! – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | December 25, 2018

Urime nga zemra shkrimtares së shquar të kombit shqiptar, zonjës Vilhelme Vrana Haxhiraj – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri, akademik

By | December 22, 2018

Cilat janë familjet që themeluan Kaninën?!* – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | October 23, 2018

Duke njohur historinë tonë, njohim veten dhe mbrojmë identitetin kombëtar – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | October 18, 2018

Një harresë e qëllimshme – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | October 17, 2018

Doli nga botimi vëllimi poetik “Sa do të doja”i Vilhelme Vrana Haxhirajt, “Mjeshtre e Madhe e Penës”

By | October 3, 2018

Kaluan vite pa mikun e fëmijëve, Mjeshtër i Madh, Prof. Odhise Grillo – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | September 24, 2018

Tri tekste këngësh nga Odhise Grillo – Përgatiti për botim Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | September 22, 2018

Poezi të zgjedhura nga ODHISE GRILLO, Mjeshtër i Madh – Përgatiti për botim Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | September 18, 2018

Sh.B. Nacional nxori nga botimi librin me skica letrare”Simfoni Shpirti”, i shkrimtares Vilhelme Vrana Haxhiraj “Mjeshtre e Madhe”

By | June 15, 2018

Dy skica letrare – Mbretëreshës së skenës dhe ekranit shqiptar, Margarita Xhepa! – Nga Vilhelme Vrana Haxhiraj

By | May 12, 2018