VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Kadri Tarelli

Nusja, vjehrra dhe mullixhiu – Rrëfenjë nga Kadri Tarelli

By | August 8, 2019

POETI AGIM BAJRAMI, MISIONAR I FJALËS SË BUKUR – Nga Kadri Tarelli

By | July 27, 2019

AVENTURË NË THETH! Skicë udhëtimi nga KADRI TARELLI

By | June 25, 2019

LIRIA ËSHTË E SHTRENJTË. FITOHET ME GJAK DHE MBROHET ME JETË – Nga KADRI TARELLI

By | May 26, 2019

PROFESORI AUTORITAR SULEJMAN DEMIRI – Nga KADRI TARELLI

By | May 1, 2019

“ELITAT E MOHUARA”, Plagë e pambyllur në trupin e kombit tim – Nga Kadri Tarelli

By | April 14, 2019

SHQETËSIM I PROFESORIT ISLAM ALIKAJ: “Mbroni matematikën e gjimnazit” – Nga Kadri Tarelli

By | March 14, 2019

NË KUVEND ME SHKRIMTARIN KIM MEHMETI – Nga Kadri Tarelli

By | March 5, 2019

KOMANDANT JASHARI, TË PRESIM, KU JE? – Poezi nga Kadri Tarelli

By | February 20, 2019

“DAUTIZMI”, DUKURI SHOQËRORE JO VETËM SHQIPTARE – Nga Kadri Tarelli

By | February 10, 2019

Hamit F. Gurguri në librin: “AS ALIA, AS ILIA” – Recension nga KADRI TARELLI

By | January 21, 2019

NGA SUEDIA VJEN SOKOLI, TIRANA, MIQTË I MBLODHI – Nga Kadri Tarelli

By | December 30, 2018

VEPRIMTARI NË VLORË – Nga Kadri Tarelli

By | December 18, 2018

DURRËSI MIRËPRITI FESTIVALIN “TINGUJT E ADRIATIKUT” Dhjetor 2018 – Nga Kadri Tarelli

By | December 14, 2018

KOMITETI “MBROJTJA KOMBËTARE E KOSOVËS” dhe Isuf Veseli – Nga Kadri Tarelli

By | December 6, 2018

MERUSHE BADOLLI, DERVISH SHAQA, DEMUSH NEZIRI. Treshja kosovare që ringjalli legjendën – Nga Kadri Tarelli

By | November 2, 2018

SHKOLLA E RE NË KATUND TË RI DO TË MBAJË EMRIN “JUSUF HOTI” – Reportazh nga Kadri Tarelli

By | September 26, 2018

Kadri Tarelli një kritik zë bukur dhe i veçantë i letrave shqipe – Nga Viron Kona

By | August 28, 2018

DERVISH SHAQA, DEMUSH NEZIRI DHE MERUSHE BADOLLI, Legjenda e artit shqiptar të Kosovës mbërriti në Deçan – Nga Kadri Tarelli

By | August 28, 2018