VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Turqit

Turqia voton

By | June 24, 2018

Shqiptarët mbrojnë Greqinë, dëshmi rrëqethëse nga kufiri me Turqinë

By | March 3, 2018

Një universitet në Turqi uron studentët shqiptarë për Ditën e Pavarësisë – MESAZHI

By | November 29, 2017

Turqia përcakton sot mënyrën e qeverisjes

By | April 16, 2017

Feja e paqes godet përsëri – Nga Aurel Dasareti*

By | March 24, 2017

1911 – KUR ‘NEW YORK TIMES’ SHKRUANTE PËR BUKURINË E SHQIPTARËVE DHE TRIMËRINË KUNDËR TURQVE

By | January 29, 2017

Autori i sulmit në Mynih adhuronte Hitlerin

By | July 27, 2016

Turqit pyesin pse flamuri i tyre mungon në ilustrimin për Belgjikën dhe Francën

By | March 23, 2016