VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: parlamentar

Pas dy mandatesh president, Serzh Sarkisian zgjidhet kryeministër i Armenisë

By | April 17, 2018

Të vetëlarguarit nga Vetëvendosje bëjnë edhe zyrtarisht kërkesë për Grup të ri Parlamentar GDP

By | March 14, 2018

Turqia përcakton sot mënyrën e qeverisjes

By | April 16, 2017

Rama: Faleminderit Parlamentit Evropian, keqardhje e thelle për PD që doli kundër Shqipërisë!

By | November 8, 2016

Kriminalogjia dhe psikopatologjia e përditshme ( e përgjithshme) e ” pushtetit” ( regjimit) kosovar….! – Nga AGRON SHABANI

By | April 1, 2016