VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: oficerë të Sigurimit

“Tre oficerë të Sigurimit shkuan në Selanik dhe rrëmbyen ish-kryeministër i Shqipërisë Koço Kota”, dëshmia e rrallë e mbesës

By | February 22, 2020

Agron Tufa:“Dy oficerë të sigurimit punojnë në DSIK që merret edhe me vetingun”, U kërkova ndihmë Ambasadave, por nuk m’u përgjigjën

By | December 16, 2019

Intervista – Tanush Kaso: “Si bënin orgji artistët në ambasadat e huaja”

By | December 6, 2015