VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: sulme kibernetike

Hakerë nga Rusia, Kina, Irani dhe Koreja e e Veriut sulmojnë institucionet spanjolle

By | December 13, 2019

Lufta e parë kibernetike e botës – Nga Konstantin Eggert

By | March 4, 2019

Perëndimi “mund të përpiqet ta shkyçë Rusinë” nga interneti

By | March 6, 2018

Britani: Rusia përpiqet ta shkatërrojë demokracinë perëndimore

By | December 19, 2017

Putin: Hakerët nuk kanë lidhje me shtetin

By | June 1, 2017

Çeki: Fillon dëgjimi për hakerin rus të kërkuar në SHBA

By | May 30, 2017

Symantec: Mjetet e hakerimit të CIA kanë lidhje me 40 sulme kibernetike

By | April 12, 2017

Ayrault: Rusia po kryen sulme kibernetike në zgjedhjet presidenciale franceze

By | February 19, 2017

82 për qind të amerikanëve e shohin Rusinë si kërcënim

By | January 14, 2017

Trumpi premton raport për sulmet ruse

By | January 13, 2017

Trump: Putini nuk duhet të sulmojë më institucionet amerikane

By | January 11, 2017

Priebus: Trumpi e pranon raportin për sulmet kibernetike ruse

By | January 9, 2017

Raporti: Urdhërin për të ndikuar në zgjedhjet e SHBA e dha Presidenti Putin

By | January 7, 2017

Trumpi lëvdata Putinit për mosdëbimin e diplomatëve amerikanë

By | December 31, 2016

Shefi i inteligjencës gjermane: Sulmet kibernetike ruse synojnë ta na krijojnë pasiguri politike

By | November 29, 2016

Intervista – Senatori Cardin: Amerika duhet të udhëheqë në mbrojtje të vlerave dhe institucioneve demokratike në botë

By | November 23, 2016

500 milionë llogari të Yahoo-s janë hakuar më 2014

By | September 23, 2016

Hakerët rusë dyshohet se kanë ndërhyrë në New York Times

By | August 24, 2016

Sekretari Kerry: Ka gjasa që Kina dhe Rusia lexojnë emailin tim

By | August 12, 2015