VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: çlirimtarë

Kosova, shteti që po zhbëhet nga politikanët dhe po zbrazet nga qytetarët e saj! – Nga Florim Zeqa

By | July 25, 2019

“RRUPUPLIKA E SHQYPEVE” TË DARDANISË – Poemë satirike nga Sinan KAMBERAJ

By | June 25, 2019

Haradinaj: Askush nuk ka të drejtë të pengojë apo t’i shmanget drejtësisë

By | December 13, 2018

Sokol Dobruna ftohet nga Gjykata Speciale

By | December 10, 2018

Një luftë në kurthin mes dy diktaturave – Nga Andrea Stefani*

By | December 5, 2016

Të ashtuquajturit “çlirimtarë” dhe krimet e tyre – Nga BESIM NDREGJONI

By | November 19, 2016