VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: EDGAR ALLAN POE

Më 20 prill 1841 Edgar Allan Poe botoi tregimin “Vrasjet në Rue Morgue”, me të cilin themeloi letërsinë policore

By | April 20, 2020

Pesë tregime të shkurtëra – Përktheu FASLLI HALITI

By | February 14, 2020

A… – Poezi nga Edgar Allan Poe – Përktheu Jozef Radi

By | October 7, 2019

Elenë – Poezi nga Edgar Allan Poe – Përktheu Jozef Radi

By | October 7, 2019

Kangë – Poezi nga Edgar Allan Poe – Përktheu Jozef Radi

By | October 7, 2019

Tokë zanash – Poezi nga Edgar Allan Poe – Përktheu Jozef Radi

By | October 7, 2019

Alone – Poezi nga Edgar Allan Poe – Përktheu Jozef Radi

By | October 7, 2019

Mbrojtja e Teatrit Kombëtar dhe largimi i Edi Ramës obligim kombëtar! Nga Elida Buçpapaj

By | July 26, 2019

Reportazh: Në 210-vjetorin e lindjes së Poetit Edgar Allan Poe – SHTËPIA NË PARK DHE KRROKAMA E KORBIT NË LIS: KURRË MË! – Nga Sinan KAMBERAJ

By | January 29, 2019

The Raven – Poem by EDGAR ALLAN POE

By | January 29, 2019

Më 29 janar 1845 u botua për herë të parë poema “Korbi” e Edgar Allan Poes

By | January 29, 2019

EDGAR ALLAN POE DHE SHTËPIA E TIJ HISTORIKE NË BRONX – NEW YORK – Nga GJEKË GJONLEKAJ

By | January 19, 2019

KORBI – Poezi nga EDGAR ALLAN POE – Shqipëroi FAN NOLI

By | January 19, 2019

Më 19 janar 1809 lindi shkrimtari amerikan Edgar Allan Poe, themeloi letërsinë e krimit, fantashkencës dhe horrorit

By | January 19, 2019

Më 7 tetor 1849 u nda nga jeta Edgar Allan Poe, poet simbolist amerikan, themelues i letërsisë së krimit, fantashkencës dhe horrorit

By | October 7, 2018

NJË ËNDËRR BRENDA ËNDRRËS – Poezi nga EDGAR ALLAN POE – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 10, 2018

ELDORADO – Poezi nga EDGAR ALLAN POE – Shqipëroi dhe pajisi me shënime Elida BUÇPAPAJ

By | July 10, 2018

Sytë e tu, gonxhe në qiellin e zemrës sime – Poezi nga EDGAR ALLAN POE – I shqipëroi: ELIDA BUÇPAPAJ

By | December 3, 2016

ANNABEL LI – Poezi nga EDGAR ALLAN POE – Shqipëroi: FAN NOLI

By | June 28, 2016

Aforizma nga EDGAR ALLAN POE (1809-1849)

By | January 21, 2016

Annabel Li – Poezi nga EDGAR ALLAN POE – Shqipëroi: FAN NOLI

By | December 30, 2015

Zile-kambana – Poemë nga EDGAR ALLAN POE – Shqipëroi: LAURETA PETOSHATI

By | December 7, 2015