VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shkelje ligjore

Kongresi pritet të votojë për ta mbajtur Prokurorin e Përgjithshëm përgjegjës për mosbindje

By | May 8, 2019

Thaçi nuk dha dëshmi për dëbimin e shtetasve turq

By | April 26, 2019

Nëntë shkeljet – Meta refuzon sërish ligjin e maxhorancës për Teatrin Kombëtar

By | October 11, 2018

Me shkelje ligjore fillimi i gjykimit të Azem Sylës

By | July 13, 2016

Ali Lajçi: Mos të bëhet ratifikimi i demarkacionit

By | May 14, 2016

VËZHGUESIT VENDORË – FUSHATA E SHTRENJTË DHE JOTRANSPARENTE

By | June 4, 2015