VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: William Barr

SHBA, 2 mijë ish-zyrtarë të drejtësisë kërkojnë largimin e Prokurorit të Përgjithshëm

By | May 12, 2020

Presidenti Trump dhe vija që ndan politikën nga zbatimi i ligjit

By | February 14, 2020

SHBA akuzon katër ushtarakë kinezë për një sulm të madh kibernetik

By | February 10, 2020

Raporti i Muellerit bëhet cak i hetimeve penale

By | October 25, 2019

Barr: Janë gjetur “parregullsi” në burgun e Epsteinit

By | August 12, 2019

Në SHBA do të hetohet origjina e hetimeve Trump-Rusi

By | May 14, 2019

Kongresi pritet të votojë për ta mbajtur Prokurorin e Përgjithshëm përgjegjës për mosbindje

By | May 8, 2019

Raporti i Muellerit: Thellohen përçarjet midis demokratëve dhe Departamentit të Drejtësisë

By | May 3, 2019

Prokurori i Përgjithshëm amerikan refuzon dëshminë për raportin e Muellerit

By | May 2, 2019

Brenda disa javësh bëhet publik një version i raportit të Muellerit

By | March 27, 2019

Barr: Nuk ka patur komplot me Rusinë për ndërhyrje në zgjedhje, sipas raportit të z. Mueller

By | March 25, 2019

Ligjvënësit kërkojnë publikimin e raportit të Prokurorit Mueller

By | March 23, 2019

SHBA: Zv/Prokurori i Përgjithshëm, Rosenstein njofton largimin nga detyra

By | January 9, 2019