VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: mosbindje

Kongresi pritet të votojë për ta mbajtur Prokurorin e Përgjithshëm përgjegjës për mosbindje

By | May 8, 2019

Puigdemont i shmanget arrestimit në Finlandë

By | March 24, 2018

Nën akuzë separatistët katalanas – Carles Puidgemont dhe 13 udhëheqës të tjerë rrezikojnë 30 vjet

By | March 23, 2018

Puigdemont mund të kandidojë për president në zgjedhjet rajonale

By | November 5, 2017

Përplasja mes Madridit dhe Katalonias hyn në një fazë kritike

By | October 22, 2017

New York, policia ndërhyn ndaj protestuesve kundër Trump

By | March 17, 2017

Udhëheqësi i pavarësisë së Katalonjës del para gjyqit

By | February 6, 2017