VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Rabindranath Tagore

Poezi të zgjedhura nga Rabindranath Tagore – Përktheu dhe përgatiti për botim Genci Muçollari

By | August 8, 2019

MOS E FSHEH SEKRETIN E ZEMRËS SATE – Poezi nga RABINDRANATH TAGORE – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | May 6, 2019

Më 6 maj 1861 lindi Rabindranath Tagore, shkrimtar nobelist indian

By | May 6, 2019

KËPUTE KËTË LULE TË VOGËL – Poezi nga RABINDRANATH TAGORE – Përktheu FASLLI HALITI

By | August 26, 2018

Grua – Poezi nga RABINDRANATH TAGORE, NOBELISTI VI 1913 – Përktheu FASLLI HALITI

By | August 24, 2018

Më 7 gusht 1941 u nda nga jeta shkrimtari nobelist indian Rabindranath Tagore

By | August 7, 2018

Bisedë mes gjenive: Albert Einstein dhe Rabindranath Tagore

By | July 12, 2017

E fsheh zemrën time prapa fjalëve – Poezi nga RABINDRANATH TAGORE – I shqipëroi: Elida BUÇPAPAJ

By | November 19, 2016

AUTORËSIA – Poezi nga RABINDRANATH TAGORE – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 19, 2016

58 poezi të nobelistit RABINDRANATH TAGORE përkthyer nga ELIDA BUÇPAPAJ

By | June 30, 2016

Ia marr duart e saj në duart e mia – Poezi nga RABINDRANATH TAGORE – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | May 13, 2016

RETË DHE VALËT – Poezi nga RABINDRANATH TAGORE – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | April 12, 2016

Të dua ty, vetëm ty – Poezi nga RABINDRANATH TAGORE – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | November 19, 2015