VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Albert Einstein

Më 17 tetor 1933 Albert Einstein arrin në SHBA, i shpëton përfundimisht nazizmit (video)

By | October 17, 2019

Fizikani kosovar që konteston teorinë e Ajnshtajnit

By | December 30, 2018

“Letra për Zotin” e Einsteinit shitet për 2,9 milionë dollarë

By | December 5, 2018

Në ankand “Letra për Zotin” e Ajnshtajnit

By | December 4, 2018

Letra e Einstein për motrën e tij shitet për rreth 40.000 dollarë

By | November 14, 2018

Gjurmë të racizmit në ditarët e Einsteinit

By | June 15, 2018

Shkenctarët amerikanë nderohen me Çmimin Nobel në fushën e fizikës

By | October 3, 2017

Bisedë mes gjenive: Albert Einstein dhe Rabindranath Tagore

By | July 12, 2017

Më 18 prill 1955 u nda nga jeta Albert Einstein, gjeniu i shkencës

By | April 18, 2017

Më 14 mars 1879 lindi Albert Einstein, fizikan gjenial

By | March 14, 2017

Zvicër – Dëftesa e maturitetit e Ajshtajnit

By | October 7, 2016

Letra e Albert Einstein-it për të bijën: Dashuria është Gravitet

By | December 27, 2015

AFORIZMA TË ALBERT AJNSHTAJNIT (Albert Einstein, 1879-1955)

By | June 21, 2015