VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: MIRA MEKSI

Fjalori frazeologjik anglisht-shqip i prof.dr Eshref Ymerit si një shërbesë e vyer për gjuhën shqipe. Shkrimtari dhe Fjalori Nga Mira Meksi

By | February 18, 2020

Çmitizimi artistik i diktatorit (në penën e shkrimtares Mira Meksi) – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | January 27, 2020

Mira Meksi, një shkrimtare erudite – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | April 22, 2019

Një vepër shpërblyese – Nga Mira Meksi

By | October 25, 2018

“Mallkimi i priftëreshave të Ilirisë” i shkrimtares Mira Meksi botohet në frëngjisht nga “Les Éditions Persée”

By | June 2, 2018

Lirizmi emocionues i shkrimtares Mira Meksi – Nga Prof. dr. Eshref Ymeri

By | April 3, 2018

Një vepër me vlera të jashtëzakonshme njohëse – Nga MIRA MEKSI

By | October 4, 2015