VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Pashkët

Ringjallja ( Pashkët) për Shqipëtarët katolik të Luginës së Preshevës – Nga SKËNDER JASHARI*

By | April 13, 2020

Në mesazhin e Pashkëve, Papa bën thirrje për solidaritet global

By | April 12, 2020

VOAL uron nga zemra besimtarët ortodoksë shqiptarë: Gëzuar dhe për shumë vjet Pashkët!

By | April 27, 2019

Në qendër të Jerusalemit serbët këndojnë “Oj Kosovë, oj Kosovë”

By | April 9, 2018

VOAL nga zemra uron besimtarët ortodoksë shqiptarë: ‘Gëzuar dhe për shumë vjet Pashkët’!

By | April 7, 2018

Në Kosovë të krishterët festojnë Pashkët

By | April 1, 2018

VOAL uron nga zemra: GËZUAR PËR SHUMË MOT PASHKËT!

By | March 31, 2018

Shoqata “Trojet e Arbrit”-Prishtinë: Urime gezuar dhe për shumë mote Festa e Pashkëve

By | March 31, 2018

Papa denoncon “regjimet shtypëse” por bën thirrje për vetëpërmbajtje

By | April 16, 2017

Mesazhi i Pashkëve nga Imzot Gjergj Frendo O.P.: Dialogu është dialog e jo monolog

By | April 16, 2017

Voal ju uron: SHQIPTARË KUDO QË JENI PËR SHUMË VJET GËZUAR PASHKËT!

By | April 16, 2017

JAVA E MADHE E PASHKËVE DHE KUPTIMI I SAJ!

By | April 14, 2017

Zjarri e shkatërron Kishën Ortodokse Serbe në Nju Jork

By | May 2, 2016

Të krishterët ortodoksë festojnë Pashkët

By | May 1, 2016

VOAL uron besimtarët ortodoksë shqiptarë: ‘Gëzuar dhe për shumë vjet Pashkët’!

By | May 1, 2016

Në Korçë festohen Pashkët – Fotoreportazh i artistit Eliano Kalemi

By | April 29, 2016

Veza e kuqe e festës së Pashkëve

By | April 29, 2016