VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ROGER COHEN

Vajza ime, polakja – Nga ROGER COHEN

By | August 25, 2016

Lufta e Tretë – Nga ROGER COHEN, New York Times

By | November 27, 2015

Për ta shpëtuar Parisin, duhet mundur ISIS-in – Nga ROGER COHEN, New York Times

By | November 15, 2015

Evropa e Ajlan Kurdit – Nga ROGER COHEN, New York Times

By | September 8, 2015

Irani dhe hebrejtë amerikanë – Nga ROGER COHEN, New York Times

By | August 18, 2015

Counterrevolutionary Russia By Roger Cohen

By | June 30, 2015

RUSIA KUNDËR-REVOLUCIONARE – Nga ROGER COHEN, New York Times

By | June 28, 2015

GRACKA GREKE – Nga ROGER COHEN, New York Times – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | June 15, 2015