VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: emigrantët shqiptarë

Emrat – 26 vdekje shqiptarësh në burgjet greke në 2 vitet e fundit

By | April 2, 2019

“Na turpëron Qeveria, jo Shqipëria”, emigrantët në Greqi protestë kundër Ramës (fotot)

By | March 10, 2019

Nga viti 2002, mbi 330 mijë shqiptarë kanë marrë nënshtetësinë e një vendi të BE-së

By | December 26, 2018

Ju tregoj persekucionin e egër 45-vjeçar që iu bë Vermoshit nga regjimi komunist – Nga Nikoll Pjetër Hysaj, Michigan

By | September 17, 2018

Shqiptarët që luftuan në ushtrinë amerikane gjatë Luftës së Parë dhe të Dytë Botërore (PJ III)

By | January 16, 2018

Emrat e 8414 shqiptarëve që luftuan në ushtrinë amerikane gjatë Luftës së Parë dhe të Dytë Botërore

By | January 11, 2018

Shaban Murati: Bota e dinjitetit falenderon djersën e emigrantëve

By | November 24, 2016

PASAPORTA E MBRETËRISË SHQIPTARE – DOKUMENT IDENTITETI ME VLERË MUZEALE Nga ARTUR VREKAJ, Worcester, Massachusetts (fotot)

By | October 7, 2016

Ministrat shkojnë e vijnë nga Tirana në Athinë… – Vëzhgim nga Abdurrahim Ashiku- Athinë

By | April 10, 2016

Shqiptarët përbëjnë shumicën e të huajve në Greqi

By | March 10, 2016

Fatos Lubonja: Pse ndodh ikja e vazhdueshme e shqiptarëve

By | October 20, 2015

New York Times: Emigrantët që i ikin varfërisë gjejnë vetëm një biletë kthimi në shtëpi

By | September 29, 2015

Përmasat e krizës greke dhe sipermarrësit shqiptarë

By | July 9, 2015