VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Lek Pervizi

75-VJETORI I GJYQIT SPECIAL 1 mars- 1 prill 1945 – Nga Lek Pervizi

By | May 26, 2020

MREKULLIA E MADHE E SHEKULLIT XXI – Nga Fritz RADOVANI

By | October 24, 2019

LAHUTARI SHQIPTAR (IV) – Kangë patriotike – Nga LEK PERVIZI

By | October 12, 2019

LAHUTARI SHQIPTAR (II) PAS DIKTATURËS – Nga LEK PERVIZI

By | October 7, 2019

LAHUTARI SHQIPTAR (I) – Kangё rapsodike – Nga LEK PERVIZI

By | October 6, 2019

13 prill 1952 – Një meshë historike në kampin e Tepelenës – Nga LEK PERVIZI

By | September 27, 2019

ODISEJA E PAFAJSISË – Nga LEK PERVIZI (Roman i jetuar)

By | September 25, 2019

V- GJENERALI – PRENK PERVIZI – Pjesa e fundi me dokumenta të skanuar – Përgatitun nga i biri LEK PERVIZI

By | September 22, 2019

IV – TË HUEJT PËR GJENERAL PRENK PERVIZIN – Përgatitun nga i biri LEK PERVIZI

By | September 19, 2019

III – GJENERALI – Mërgimi i Prenk Pervizit dhe përkushtimi i mëtejshëm për çështjen shqiptare – Përgatitun nga i biri Lek Pervizi

By | September 18, 2019

II – GJENERALI – Mёrgim politik 1946-1977 i Gjeneral Prenk Pervizit – KUJTIME – Pregatitun nga i biri LEK PERVIZI

By | September 16, 2019

GJENERALI – Jeta e veprimtaria e patriotike e Gjeneral Prenk Pervizi – KUJTIME – Pregatitun nga i biri LEK PERVIZI

By | September 13, 2019

Guljelm Deda: Përkthyesi i “çmendur” i Orlandos – Nga Lek Pervizi

By | September 8, 2019

Terror në katër breza – Persekutimi i familjes së Prenk Pervizit, gjeneralit që nxori Zogun jashtë kufijve më 7 prill – Nga Lek Pervizi

By | September 6, 2019

LEKË PERVIZI – Pluku, punishtja e një artisti në internim

By | August 18, 2019

Persekutimi i familjes së Prenk Pervizit, gjeneralit që nxori Zogun jashtë kufijve më 7 prill

By | August 10, 2019

PROFILI I NJË REVISTE – NË KUADËR TË 550-VJETORIT TË GJERGJ KASTRIOTIT – SKENDERBEU “25 VJET KUQ E ZI- Tetor 1993 – 2018 – Nga Frank Shkreli

By | November 2, 2018

Arratisja nga Atdheu! – Nga Moza Boletini

By | August 11, 2018

Brukseli nuk ka vend për Pëllumb Xhufat… – Nga Sulejman GJANA

By | April 22, 2018

Lek Përvizi: Oficerët e Sigurimit kërkonin të shtinin në dorë vajzat e reja të internuara… (dhe fotot e rralla të internuarve në kampe)

By | April 17, 2018