VOAL

VOAL

“Pjerini i’u afrue mikrofonit dhe tha; popull i Shkodrës, Kleri Katolik, nuk asht aspak fajtor, pasi armët që u gjetën në Kishë…“/ Dëshmia e rrallë, për njeriun që demaskoi Sigurimin e Shtetit

March 8, 2023
Send this to a friend