VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Prenk Pervizi

V- GJENERALI – PRENK PERVIZI – Pjesa e fundi me dokumenta të skanuar – Përgatitun nga i biri LEK PERVIZI

By | September 22, 2019

IV – TË HUEJT PËR GJENERAL PRENK PERVIZIN – Përgatitun nga i biri LEK PERVIZI

By | September 19, 2019

III – GJENERALI – Mërgimi i Prenk Pervizit dhe përkushtimi i mëtejshëm për çështjen shqiptare – Përgatitun nga i biri Lek Pervizi

By | September 18, 2019

Më 6 shtator 1977 u nda nga jeta Gjeneral Prenk Pervizi

By | September 6, 2019

Terror në katër breza – Persekutimi i familjes së Prenk Pervizit, gjeneralit që nxori Zogun jashtë kufijve më 7 prill – Nga Lek Pervizi

By | September 6, 2019

Persekutimi i familjes së Prenk Pervizit, gjeneralit që nxori Zogun jashtë kufijve më 7 prill

By | August 10, 2019