VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Kushtetutë

Një ditë pasi Kuvendi miratoi Komisionin për shkarkimin, Meta nxjerr “foton e jetës” dhe mesazhin

By | July 9, 2019

Arsyetimi i plotë – Anulimi i 30 qershorit, Meta: Ja pse nuk ka pengesa nga pikëpamja kushtetuese

By | June 10, 2019

Baraliu kundërshton Thaçin: Ja pse nuk mund të bëhet ndryshimi i Kushtetutës

By | March 10, 2019

Kushtetuta e Zvicrës mbushi 170 vjet, kjo datë shënon lindjen e Zvicrës moderne

By | September 13, 2018

Pas vetingut, Gjykata Kushtetuese është praktikisht e mbyllur, radhën e ka Gjykata e Lartë

By | June 2, 2018

Joe DioGuardi: Status i barabartë për shqiptarët ose federalizim në Maqedoni

By | January 28, 2018

Drejtësia e Ndërmjetme Likuiduese – Nga ROMEO GURAKUQI

By | December 18, 2017

Bildt në Shkup: Respektoni Kushtetutën, ju shpie në BE

By | April 18, 2017

Ekspertët: Kosova ka Kushtetutë jofunksionale

By | April 10, 2017

SHSHA NË ÇIKAGO: Populli shqiptar në Maqedoni me kërkesën për ndryshimet e Kushtetutës

By | March 6, 2017

Reforma kushtetuese dhe reforma e drejtësisë – Nga ROMEO GURAKUQI

By | December 9, 2015