VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kryeministre

Osmani: PDK-në do ta çojmë në opozitë, më 6 tetor LDK dhe Kosova fitojnë

By | September 29, 2019

Vjosa Osmani: LDK-ja do t’i çojë në opozitë shkaktarët e së keqes në Kosovë

By | September 28, 2019

NJË FUSHATË NDRYSHE E LDK-së – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | September 27, 2019

Rikthehet LDK e Rugovës

By | September 26, 2019

NËNDEGA E LDK NË NRW TË GJERMANISË, PJESË AKTIVE E VOTIMEVE NË KOSOVË – Nga Hilmi GASHI – Gjermani

By | September 25, 2019

Cili nga kandidatët për kryeministër do të bisedojë me Serbinë dhe në ç’mënyrë?

By | September 17, 2019

Kandidate për kryeministre të Kosovës, njihuni me pasurinë e Vjosa Osmanit

By | August 31, 2019

Vjosa Osmani: Shtetin e kapur do ta kthejmë tek qytetari, në këtë rrugëtim na ndal vetëm vdekja

By | August 31, 2019

Intervista – Osmani: Luftën me Serbinë e kemi fituar me mençuri dhe me miq

By | August 27, 2019

Zëri i Amerikës: Vjosa Osmani, kandidate e LDK-së për postin e kryeministrit

By | August 26, 2019

Kryeministrja e Zelandës se Re lind vajzë

By | June 21, 2018

Presidenti i Rumanisë refuzon kandidaturën e gruas myslimane për kryeministre

By | December 27, 2016

Rumani: Një myslimane nominohet për kryeministre

By | December 21, 2016

May: Jam e nderuar që zgjidhem kryeministre e Britanisë

By | July 11, 2016