VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Jonuz Kaceli

Fëmijët e të pushkatuarit fitojnë gjyqin: I hiqet emri “Mehmet Shehu” një rruge në Ballsh!

By | January 14, 2020

FALEMNERËS BABË! – Nga LUMNIKA KACELI

By | October 19, 2019

“A nuk e di që ta kanë vra babën?!..”, rrëfimi prekës i djalit të Jonuz Kacelit, ekzekutuar në diktaturë: Si i rriti nëna ime 7 jetimë në internim

By | August 29, 2019

Tmerret e diktaturës: Meremja dhe…shtatë fëmijtë e saj….. Nga Osmon J. Kaceli

By | August 28, 2019

Gjykata Administrative pranon padinë për heqjen e emrit të Mehmet Shehut nga rruga e Ballshit

By | May 23, 2019

Unë e mbesa e të pushkatuarit u përballa me të birin e diktatorit Enver Hoxha në Malpensa Nga Keda Kaceli

By | March 16, 2017

Një histori që duhet lexuar patjetër:1951, Si u pushkatuar Jonuz Kaceli, – Flasin fëmijët dhe tij dhe vëllezërit, Osman dhe Mirvjen Kaceli

By | April 8, 2016

Keda Kaceli: Heshtja jonë – vrastare e moralit dhe bashkëpuntore e krimit (Intervistë)

By | December 13, 2015