VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: At Zef Pllumit

Simbolikat në bastunin e Gjergj Fishtës

By | October 1, 2017

Përveç At Zef Pllumit dhe Prof. Sami Repishtit ja edhe lista e 92 të torturarve nga xhelati Shyqyri Çoku

By | December 16, 2015

Rama kërkoi falje, por ja viktimat e tjera të xhelatit Shyqyri Çoku

By | December 16, 2015

Keda Kaceli: Heshtja jonë – vrastare e moralit dhe bashkëpuntore e krimit (Intervistë)

By | December 13, 2015

Mbesa e At Zef Pllumit: Dekorimi i persekutorëve, dënim i dytë për viktimën, poshtërim për familjen

By | December 3, 2015

Si e kujton At Zef Pllumi hetuesin Shyqyri Çoku, që Qeveria e dekoroi për 29 Nëntor

By | November 29, 2015