VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: terrori komunist

FALEMNERËS BABË! – Nga LUMNIKA KACELI

By | October 19, 2019

Historia e Mhill Vocrrit, 16-vjeçarit që u vra mizorisht nga komunistët

By | February 4, 2019

“Rrugët e Shkodrës i lanë me gjak, poshtë partia terroriste e Enver Hoxhës”, trakti i vitit 1946

By | September 26, 2018

Qershor 1946 – Todi Lubonja: Vramë 4 të arrestuar, ekzekutuam 3 strehuesit e tyre

By | December 4, 2016

Masakra e Tiranës më 1944, si i vrau Enver Hoxha shokët e Liceut

By | November 20, 2016

Filmi spanjoll për vitin 1997 mbledh ajkën e aktorëve shqiptarë

By | September 23, 2016

JANË EKZEKUTUAR ME URDHËR TË ENVER HOXHËS – Nga Frank Shkreli

By | June 16, 2016

Në Gjegjan të Pukës ruhet Ungjilli i vitit 1900, i rezistoi fshehurazi dhe diktaturës (video)

By | February 13, 2016

Terrori komunist – ekzekutimet kryheshin me miratimin e Enver Hoxhës – Studiuesi Enver Kushi flet për pushkatimin e 9 intelektualëve në mars 1945

By | August 17, 2015