VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Mirvjen Kaceli

Fëmijët e të pushkatuarit fitojnë gjyqin: I hiqet emri “Mehmet Shehu” një rruge në Ballsh!

By | January 14, 2020

Një histori që duhet lexuar patjetër:1951, Si u pushkatuar Jonuz Kaceli, – Flasin fëmijët dhe tij dhe vëllezërit, Osman dhe Mirvjen Kaceli

By | April 8, 2016