VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Shyqyri Çokut

Keda Kaceli: Heshtja jonë – vrastare e moralit dhe bashkëpuntore e krimit (Intervistë)

By | December 13, 2015

Ish-ambasadori gjerman: Hapni dosjen e Shyqyri Çokut dhe dënojeni për vrasje të shumëfishtë

By | December 8, 2015