VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ÇAMËRI

Vrasja e “Presidentit” të Çamërisë, e njohura: U eliminua nga grekët

By | July 26, 2019

Ekspozitë Homazhi 100 mijë viktimave të gjenocidit grek ndaj çamëve të Çamërisë

By | July 10, 2019

Kriza identitare turke e greke – Nga GANI MEHMETAJ

By | June 28, 2019

KËNGËT E ULLIRIT – Poezi nga ATDHE GECI

By | April 29, 2019

“Me shufra hekuri, mbylleshin në dhomë me gratë”- Torturat e grekëve ndaj çamëve

By | April 28, 2019

ÇAMËRIA, KRAHINA MË JUGORE E TROJEVE ETNIKE SHQIPTARE – Nga Frank Shkreli

By | April 27, 2019

Europa rilind në Çamëri! – Nga Azgan HAKLAJ

By | April 22, 2019

Zoti kryetar i Shtetënvet të Bashkueme t’Amerikës në Paris – Nga MUSTAFA KRUJA

By | April 1, 2019

G J A K U P E L L A Z G – Poezi nga ATDHE GECI

By | January 20, 2019

HIMNI I REPUBLIKËS SË ÇAMËRISË – Nga ATDHE GECI

By | January 19, 2019

Prizreni ujin e vet e njeh nga etja – Cikël poezish nga ATDHE GECI

By | January 10, 2019

T O K A D H E D I E L L I – Poezi nga ATDHE GECI

By | January 7, 2019

Mos i hani paret e krajlit se shenjë të zezë po i leni djalit – Nga Nue Oroshi

By | October 24, 2018

“Kosovë e Çamëri do të jetë prapë Shqipëri”, thirrja në burgun e Burrelit më 28 nëntor 1947

By | October 13, 2018

Gjenocidi grek në Çamëri, vepër më e rëndë se Holokausti – Nga SPARTAK NGJELA

By | September 26, 2018

TROKITJE ÇAME – Poemë epiko-lirike, për Teatër, Balet, Simfoni dhe Opera – Nga ATDHE GECI

By | September 18, 2018

Kongresi antifashist çam – Nga Enver Kushi

By | July 16, 2018

STATUSI I ÇAMERISË NË KOLIZION ME TË DREJTËN NDËRKOMBËTARE – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | July 15, 2018

Ministri grek i Mbrojtjes flet për paktin me Shqipërinë: Çamët, kriminelë lufte, bashkëpunuan me nazistët

By | July 3, 2018

1940-1941, ÇAMËRIA ME ARMË KUNDËR FASHISTËVE ITALIANË DHE GENOCIDIT GREK (9) – Nga Hajredin Isufi, historian

By | June 22, 2018

QEVERIA GREKE LARGON ÇAMËT ME DHUNË, NIS KOLONIZIMIN E FSHATRAVE (8) – Nga Hajredin Isufi, historian

By | June 22, 2018

SI STREHUAN DHE NDIHMUAN ÇAMËT MYSLYM PEZËN DHE LUFTËTARËT E TIJ (7) – Nga Hajredin Isufi, historian

By | June 22, 2018

ÇAMËT, NË LUFTË I MADH E I VOGËL, NË FESTËN E FITORES ME KËNGË E VALLE (5) – Nga Hajredin Isufi, historian

By | June 22, 2018