VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: PLAZH

Këndi i humorit: Një polic kishte dërgua familjen në plazh dhe mbas një muaji merr leje edhe ky dhe bashkohet me familjen

By | February 8, 2019

Këndi i humorit: Një çift vendos t’i kalojë pushimet në një plazh në Karaibe

By | November 8, 2016

Këndi i humorit: Shkon tek doktori gruaja e shkretë me 100 të liga në trup

By | September 26, 2016