VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: të moshuar

Këndi i humorit: Disa të moshuar në pushime kthehen pas një shëtitje të gjatë në hotelin ku ata po qëndrojnë

By | November 6, 2019

Shqipëria po plaket – Azilet dhe shërbimet për të moshuarit, sipërmarrjet e së ardhmes

By | March 10, 2019

Këndi i humorit: Dy burra të moshuar takohen te shtëpia e njërit prej tyre

By | February 17, 2019