VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shkallët

Këndi i humorit: Disa të moshuar në pushime kthehen pas një shëtitje të gjatë në hotelin ku ata po qëndrojnë

By | November 6, 2019

Këndi i humorit: Pas disa vitesh martese e pune të lodhëshme burri pësoi një mini infarkt

By | August 26, 2018

Këndi i humorit: Një mëngjes fqinji e pyeti Nastradinin

By | April 27, 2018

Këndi i humorit: Fillon mësimi dhe mësuesja iu drejtohet nxënësve

By | April 13, 2018